Per Kirchner

Om Per Kirchner

Per er cand.oecon fra Aarhus Universitet fra 1993, og har siden gennemgået forskellige tillægsuddannelser blandt hos IBM, samt hos INSEAD i Frankrig. Tiden siden 1993 er gået med forskellige lederstillinger i IT branchen, bl.a. som direktør for forskellige forretningsområder i TDC Erhverv.
 
I 2007 købte Per sig ind i det nuværende Novicell og fungerer i dag som partner og direktør for selskabet.
 
Det har givet anledning til en række betragtninger omkring det at arbejde med mennesker. Og konklusionen er heldigvis at det hverken behøver at være særligt svært, eller koste al fritid at være en god leder:

"Mit udgangspunkt for at skrive denne lille bog er måske ikke noget ud over det sædvanlige. Jeg er en meget almindelig mand. Jeg har et hus, en dejlig familie, lidt slidte knæ på grund af et par maratonløb– almindeligheder for en mand, der snart fylder 50 år."

For lige meget, hvor du har ledelsesansvar – eller ønsker at få det – så er fællesnævneren, at det handler om mennesker. Om at få det bedste ud af dine nærmeste. Vel at mærke uden at pine og plage dem. Man skal kunne skabe resultater, mens alle fortsat kan have et liv uden for arbejdet eller udenfor de aktiviteter, som man nu en gang involverer sig i.

Skal vi holde kontakten?